Breng jij je oude beha ook binnen in november? - Lingerie Valentijn

Breng jij je oude beha ook binnen in november?

Lingerie Valentijn doet mee aan een grote beha-inruilactie

Lingerie Valentijn heeft je nodig! Of toch zeker je oude beha’s.
Huh? Waarom?

Samen met 90 andere lingeriewinkels slaan we namelijk de handen in elkaar voor een grote beha-inruilactie. Als jij in de maand november je oude beha binnenbrengt, krijg je een waardebon van €10 van ons! Die kan je dan spenderen aan nieuwe lingerie, duh. Zo geven wij lingeriedames onze klanten een liefdevol koopkrachtduwtje in de rug. En jij doet eindelijk grote kuis in je lingerielade en koopt gelukkig toch dat ene setje dat je al een hele tijd op het oog had. What’s not to like?

Maar er is meer dan dat, want niet enkel jij wint iets. De beha’s die nog draagbaar zijn, krijgen via Wereldmissiehulp namelijk een nieuw leven bij vrouwen die minder makkelijk toegang hebben tot kwaliteitsvolle lingerie. En we weten allemaal dat elke vrouw zichzelf eens graag verwent met een nieuw setje. 

De versleten stuks worden via het initiatief ‘Be the Fibre’ gerecycleerd en als grondstof gebruikt voor nieuwe kledij en leuke, circulaire accessoires zoals laptoptassen, paraplu’s en tote bags. Met de opbrengst van de gerecycleerde producten worden duurzame ontwikkelingsprojecten gefinancierd. Een win-win voor iedereen dus, en de lingeriesector geeft op haar beurt zo iets terug aan de samenleving én aan de planeet. Ook Lingerie Valentijn draagt deze actie dus vanzelfsprekend een warm hart toe. Jij ook? 

Je bent intussen wel overtuigd, toch? Breng dan vandaag nog je oude beha’s binnen en ontvang een kortingsbon van 10 euro. Misschien heb je al iets van onze nieuwe collectie op het oog? Prima! Wij staan paraat.

De actie is geldig de hele maand november (dus als vandaag niet lukt, is morgen ook goed). Tot gauw!

Like ook zeker www.facebook.com/vrouwenondersteunenvrouwen en blijf op de hoogte van alle acties en en nieuwtjes!

Terug naar blog