Over ons

It's a family affair

Lingerie Valentijn, dat zijn Claire Maertens en dochter Zoë Van der Perre. Claire startte in 1988 met haar prachtige lingeriewinkel en Zoë zorgt nu samen met haar mama mee voor een nieuwe, frisse wind. Leuk wist-je-datje: Lingerie Valentijn was de allereerste lingeriewebshop in de Benelux. In 2005 al besloot Claire om ook online lingerie aan de vrouw te brengen. En met succes. Lingerie Valentijn is een goeddraaiende webshop met meer dan 30 000 stuks om uit te kiezen. Geef toe: hoe meer bh’s, hoe beter!

   

Lief voor je lijf

Wij bij Valentijn selecteren met veel liefde een kwalitatief aanbod van topmerken zoals PrimaDonna, Twist, Marie Jo, L’Aventure en Anita Sport. Wit of rood? Back to basics of luxueuze kant? Slip of string? Lingerie bestaat in alle vormen, maten en kleuren. Zolang het maar goed zit. Zó goed, dat je soms zou vergeten dat je het draagt. Als een tweede huid.


Dé perfecte pasvorm vinden voor jouw figuur, daar doen we ’t voor. Met lingerie die lief is voor je lijf. Want we weten allemaal dat een vrouw in mooi ondergoed de wereld aankan. Wij begeleiden je trouwens niet enkel graag bij het kiezen van de juiste maat, maar geven ook stylingadvies op maat.


Zo behaalde Lingerie Valentijn het internationaal kwaliteitslabel 'Lingerie Styling' bij Van de Velde. Dus ja, wees welkom bij Lingerie Valentijn voor het schoonste setje, the perfect fit en de beste service.

Place to be

Zowel online als in onze winkel hebben wij een ruim aanbod. Begin dus al maar te winkelen in onze webshop, nu je toch hier bent. Wij geven met plezier online advies en beantwoorden virtueel al je vragen. 

Spring je liever eens binnen in onze winkel voor professioneel advies op maat? Je vindt ons terug in de Korte Ridderstraat 11 te Merchtem (België). 

Life is too short to wear boring lingerie.

Tot gauw! 

 
Word nu lid en ontvang 10% korting