Feestlingerie van PrimaDonna: een feest om te dragen, te geven én te krijgen! - Lingerie Valentijn

Feestlingerie van PrimaDonna: een feest om te dragen, te geven én te krijgen!

Lingerie Valentijn kijkt mee uit naar de feesten! Het ideale moment dus ook om de feestlingerie van PrimaDonna in de kijker te zetten. Een feest voor het lichaam én het oog!

De feestdagen zijn hét moment om je meest sexy lingerie aan te trekken. Gewaagd, feestelijk maar toch comfortabel, met dank aan die fantastische PrimaDonna-fit. Van partylingerie met een lederlook tot pittige accessoires zoals een harnas met choker: all we want for Christmas zijn deze hippe lingeriesetjes.

Gewaagd comfortabel

Transparante setjes of sexy accessoires zoals chokers of een harnas, je associeert ze misschien niet meteen met het ultieme comfort voor je vollere boezem. Toch is dat precies wat je van de PrimaDonna- eindejaarscollectie mag verwachten: gewaagde lingerie die zo goed zit dat je er zonder zorgen mee kan feesten tot in de vroege uurtjes. De PrimaDonna-designers weten immers precies wat een vollere boezem nodig heeft: stevige ondersteuning, luchtigheid en comfort.

Een sexy geschenk om te geven of te krijgen

Sexy is dé trend dit najaar. PrimaDonna ging er graag mee aan de slag en creëerde een collectie die barst van energie en levenslust. Lees zeker verder voor onze styling tips voor de feesten. En niet vergeten: Lingerie Valentijn kan je bij elke look helpen!

  1. Sexy transparant

Mag het wat meer zijn deze winter? Probeer dan zeker de transparante body van PrimaDonna Arthill - met sexy harnas en choker. De body bestaat volledig uit zwarte tule, het harnas draag je erboven of combineer je met enkel een bh. Wil je echt fashionable uit de hoek komen? Draag het harnas dan boven een blouse of T-shirt. Deze serie heeft trouwens nog meer in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een semitransparante bh met tulpsnit die je boezem perfect ondersteunt – mét matching slipje? Hot!

PrimaDonna Arthill

  1. Sensueel rood 

Feestlingerie hoeft niet altijd zwart te zijn. De warmrode setjes van PrimaDonna Vya zijn perfect voor onder je feestkledij en zitten zo goed dat je ze gerust elke dag kan dragen. Sierbandjes, gespen en linten aan de bh's en slipjes zijn een knipoog naar de bondagetrend. Stijlvol én uitdagend.

Geschenktip: de sexy choker en jarretels. Héél mooi bij je lingeriesetje en een luxueus geschenk om te krijgen … of jezelf cadeau te doen natuurlijk!

PrimaDonna Vya

  1. Leather & lace

Pas één keer een setje van PrimaDonna Aphrodisia en je begrijpt meteen wat mooie ​lingerie doet voor je look en je zelfvertrouwen. Gemaakt van fijne broderie met een lederlook, met een heerlijke fit voor je vollere boezem. Prachtig onder een feestoutfit en zo comfortabel dat je zonder zorgen feest tot in het nieuwe jaar.

​Onze tip: de longline plunge bralette: een trendy snit met een heel comfy pasvorm. Match met de ministring van broderie: supersexy!

Lingerie Valentijn helpt je graag aan je lievelingssetje van PrimaDonna! Kom dus zeker langs in onze winkel of shop online, zoals altijd hebben wij alles in huis. 

Let’s get this party started!

Terug naar blog