Geïnspireerd door avontuur en vrijheid: SS23-collectie van Marie Jo geeft je energie

Geïnspireerd door avontuur en vrijheid: SS23-collectie van Marie Jo geeft je energie

Straal in een matching lingerieset van catchy kleuren en verfijnde broderie

Marie Jo Vita voorgevormde hartvorm

Niet alleen wij snakken naar de zon, ook bij Marie Jo kijken ze al reikhalzend uit naar de zomer. Wat denk jij, ook nood aan meer kleur en opnieuw wat meer bloot te geven? 

Na een lange winter met korte dagen zetten ze bij Marie Jo het zomerseizoen in met een stevige dosis positiviteit. De gloednieuwe SS23-collectie blinkt uit door catchy kleuren, rijke broderie, verfijnde details, transparante stoffen en een verrassende knipoog naar het korset. Voor die trendy mix liet het designteam zich inspireren door energiegevers zoals avontuur, vrijheid en zon. En dat voel je: met een even stijlvolle als comfortabele bh en matching slip stap jij zelfverzekerd ​ de zomer in.

In de Marie Jo SS23-collectie zetten we de kracht van een matching lingerieset in de verf. Dat doen ze met een ruim aanbod aan bh’s én slips in uiteenlopende styles. Want matching lingerie die past bij jouw stijl en ook nog eens comfortabel zit, dat geeft je pas een gevoel van empowerment. Dat is wat ze bij Marie Jo ‘My invisible force’ noemen. Stel je voor: je wordt verrast door een plotse regenbui en staart naar de doorweekte reflectie van jezelf in het raam. In je matching set blijf je stralen.

Marie Jo Agnes voorgevormde plunge beha  Marie Jo Jane balconette beha  Marie Jo Nellie body electric blue

Fleurige bralettes please!

Naast de gekende styles pakt Marie Jo deze zomer opnieuw uit met jonge, trendy lingerie. Die herken je aan nieuwe styles zoals de padded bralette en de padded triangle. Na het succes van afgelopen winter vind je deze nu terug in frisse kleuren.

Marie Jo L'Aventure Jude voorgevormde bralette Rouge  Marie Jo L'Aventure Matthias voorgevormde bralette fifties pink

Matchy-matchy slipjes

Bovendien gaat Marie Jo een stap verder met hippe series zoals Marie Jo Cillian en Marie Jo Benicio. Cillian laat je knallen met een punch aan kleuren en een hippe print. Met Benicio trek je met longline effect en luipaardprint fashionable de zomer in. En vergeet de matchy-matchy slipjes niet!

Marie Jo L'Aventure Benicio plunge bh longline pearly pink  Marie Jo L'Aventure Cillian voorgevormde bralette candy pop

Korsetstijl à la Bridgerton

Fan van de korsetstijl en broderie? Dan is Chen jouw must-have dit seizoen. Geïnspireerd door kostuumdrama’s à la Bridgerton zit de balcony style van dat model boordevol details. Het flatterend longline effect en transparante elementen maakt van Chen een verleidelijk fashion statement. Een ode aan jouw sensuele zelf. Simon, waar blijf je?

Marie Jo Chen balconette bh horizontale naad Pearled Ivory

Al een keuze kunnen maken? Of graag alles eens in het echt bewonderen? Je weet ons wel te vinden, hé! 

Terug naar blog