Interview bralette met Isabel Delanghe, fashionista & influencer - Lingerie Valentijn

Interview bralette met Isabel Delanghe, fashionista & influencer

Vijf vragen aan Isabel Delanghe, fashionista & influencer, mama van drie, leerkracht en keramiste.


We beginnen kort en bondig. Waarom een bralette voor Isabel? 


Ik haat beugels; en daarmee is alles gezegd (lacht). Van voorgevormde cups ben ik eerlijk gezegd ook geen fan. Al heb ik nu wel twee voorgevormde bralettes van Marie Jo, die ik echt goed vind zitten. Mag ik heel eerlijk zijn? Ik hou eigenlijk niet van het gevoel van een bh aan te hebben. Vroeger zwierde ik mijn bh bij thuiskomst meteen uit, bij een bralette doe ik dat soms nog, maar het hoeft gelukkig niet meer. Zo’n braletje zit echt veel comfortabeler. Ideaal dus.


Welke setjes kreeg je van Lingerie Valentijn mee naar huis? 

 
Ik kreeg van Zoë van Lingerie Valentijn twee setjes van Marie Jo mee, twee setjes van Love Stories en eentje van Sarda. Van Love Stories had ik er zelf al, maar Sarda was echt een ontdekking. En in feite Marie Jo ook, want tot nu toe hadden die geen bralettes, dus had ik daar ook geen lingerie van in huis. Alleszins, Lingerie Valentijn maakte een heel mooie selectie voor mij, ik kan wel weer even voort nu.


Als je daar nu een all time favorite moet uit kiezen, welke bralette wordt dat dan?

Dan kies ik toch resoluut voor Andres Sarda! Zowel bralette als slip zijn superzacht, mooi afgewerkt met kant, maar ook met jerseystof. Een combinatie die ik wel op prijs stel.  Het setje is donkergrijs, en de bralette heeft een mooi, gouden detail tussen de borsten. Ja, ik ben echt verkocht eigenlijk. Maar om eerlijk te zijn, ik draag ze allemaal graag. Wat ik handig vind aan Love Stories is dat de mousse uit de cups kan en Marie Jo zit zo comfy dat ik amper voel dat ik een bh aan heb, ook al zijn het voorgevormde cups.

 

Een ondeugend vraagje… Was je man ook tevreden met de mooie setjes? Of hecht die daar weinig belang aan?


Die ziet mij uiteraard liever zonder, haha! Nee nee, die hecht daar eigenlijk weinig belang aan, maar was toch wel enthousiast over de setjes. En dat is al veel, geloof me. Gelukkig draag ik dat gewoon graag voor mezelf, en niet voor iemand anders.


Wij zijn heel benieuwd naar je ultieme styling tip met bralette. Geef ons wat inspiratie,  pretty please!


Ik draag meestal witte, dunne t-shirts en dan is het mooi als je een detail ziet van je bh, zonder dat dat meteen full on sexy is. Of een hemdje aandoen en wat openzetten, zodat je nog net een beetje kant van de bh ziet, dat vind ik ook altijd een winner. Bovendien is het altijd fijn wanneer je broekje bij je bh past. En nu hoor ik opeens mijn moeder haar gouden tip over assorti ondergoed in mijn hoofd: “Ge weet toch nooit dat ge in het ziekenhuis belandt!” Dus ja, voor mij toch graag een slip die bij mijn bralette past! 

Op onze bralettes in de picture te zetten doen we vanaf vandaag een giveaway, hou dus onze socials in de gaten!

 

Terug naar blog