Meten is weten... - Lingerie Valentijn

Meten is weten...

...en niet langer zweten in het pashokje. Want was het nu 70, 80 of 90? 

Geef toe, we hebben allemaal al wel eens in het pashok gestaan met bh’s in vier verschillende maten omdat we niet goed weten welke cup of omtrek we ook weer hadden. En neen, het is geen rocket science, maar het kennen van je maat is toch best handig. Niet enkel handig, het is ook gewoon veel beter voor je borsten én je zelfbeeld. Huh, zelfbeeld, hoezo? Lees vooral verder!

Niets zo ambetant als een borst die niet lekker in de cup zit of een afvallend bh-bandje dat je honderd keer over je schouder heen moet trekken. Bij Lingerie Valentijn krijg je daarom professioneel stylingadvies, persoonlijk en op maat. Met het meetlint in de hand, dat spreekt voor zich, en zonder gesukkel in het pashok. Zeg maar vaarwel tegen openstaande cups en snijdende beugels!

Wij bepalen jouw juiste maat en zoeken samen met jou naar de perfecte fit die lief is voor je lijf. Van stof en snit tot cup en zustermaat, van de bandjes tot de sluiting: samen vinden we dé bh die jou op het lijf geschreven staat. Het draagcomfort, de betere houding, het flatterende silhouet en die gezonde dosis extra zelfvertrouwen geven we je graag ineens mee naar huis. 

Ja, dat doet een perfecte bh dus allemaal. Een boost voor je boezem, maar ook voor je zelfbeeld. Ongelooflijk, toch? Jou daarbij mogen helpen, dat is nu eens echt our cup of tea.

Vergeet niet om je maten af en toe opnieuw te laten opmeten, want onze lichamen veranderen wel eens tussendoor (of we dat nu willen of niet). 

Dus, tot binnenkort, in ons pashok! Wij houden ons meetlint al klaar!

Geraak je niet tot bij ons? Niet getreurd, ook online staan we je graag bij in de zoektocht naar de juiste maat. Neem een kijkje op deze pagina en aarzel niet om ons te contacteren.

Terug naar blog