Mijn eerste bh

Mijn eerste bh

Herinner je je het nog? Die ontluikende borstjes en de daarbij horende (en echt wel heel officiële) “eerste bh”. Een queeste, bij voorkeur onder mama’s hoede, naar een perfect passend behaatje en het daarbij horende ‘grotemeisjesrijk’. En dan tussen de Snoopy’s en de Hello Kitty’s terechtkomen… en een té enthousiaste mama of verkoopster die aan je pashokje staan te popelen. 


Wel, wanhoop niet, Lingerie Valentijn to the rescue. Want wij hebben heel wat in ons assortiment om die ontluikende boezem de nodige liefde en modieuze ondersteuning te geven! Niet te kinderachtig, niet te sexy, maar echt helemaal op maat van het veranderende lichaam van prille tieners.


We verwelkomen dan ook met veel trots het nieuwe merk Strawberry Secrets! Bezielster van dit merk is Vicky, mama van Renée en Alex. Het zijn haar dochters die de drijfveer achter het merk waren, en dat trouwens nog steeds zijn. Denk aan zachte stoffen, comfi snits en vrolijke, hippe kleurtjes. Dat Strawberry Secrets zich ook bezighoudt met het empoweren van jonge vrouwen en bijdraagt aan het mee bouwen van een gezond en positief lichaamsbeeld is alleen maar mooi meegenomen. O ja, ze hebben trouwens ook knusse pyjama’s in hun assortiment. 


Strawberry Secrets Alex + Renée - Grey & Blue


Neem je graag al eens een kijkje? Ontdek hier wat wij in petto hebben voor jouw dochter, zowel in de winkel als online. De maatjes beginnen vanaf 10 jaar en gaan tot 18 jaar. Wij raden wel aan om over te schakelen op andere bh’s van zodra de borsten zwaarder worden. Je weet het, wij kunnen ons professioneel en toch erg persoonlijk advies moeilijk voor onszelf houden!


Strawberry Secrets blue & green


Naast dit prachtige merk hebben wij ook onze vaste waardes in huis, waarvan er enkele zeer goed geschikt zijn als eerste lingerie. Zo hebben we het merk Marie Jo l’Aventure, waarbij de bralette of de iconische hartvorm altijd weer in de smaak vallen bij de jeugd.

Onze best-seller uit de serie 'Tom'

Marie Jo l'Aventure Tom

Ook de fijne bralettes van Love Stories zijn perfect voor tieners die toch al eens iets romantischer of geraffineerder durven kiezen, maar nog niet toe zijn aan een voorgevormde cup of beugel. Kijk zeker naar ons Love Stories-assortiment en word verliefd op de heerlijke stoffen en dromerige modelletjes.

 

Love Stories Gwen Blue


Allemaal goed en wel, maar hoe weet je nu wanneer dochterlief toe bent aan een eerste bh? Dat verschilt namelijk van meisje tot meisje. Wanneer je dochter plots voelt dat het wat ongemakkelijk wordt om geen bh te dragen, of wanneer ze misschien een beetje pijn krijgt bij het sporten, dan is het meestal tijd voor wat extra steun. Zodat ze comfortabel kan blijven bewegen, en vooral ook comfortabel in haar vel kan blijven zitten.


Nu richten we ons graag even tot je kroost:


En, wat denk je? Zin om bij ons jouw eerste bh te komen passen? 


Wij bij Lingerie Valentijn beloven plechtig dat we 

  1. niet zomaar binnenvallen in je pashokje
  2. je in alle discretie zullen helpen
  3. de mooiste modelletjes zullen aanbieden die perfect passen en ondersteunen
  4. je niet in een of andere gênante situatie zullen plaatsen
  5. jouw mama wat zullen intomen indien nodig… ;-) 

Echt waar, pinky promise!

Terug naar blog