Nieuwe collectie Marie Jo en Marie Jo L’Aventure FW22: optimisme, fashion statements en feel good vibes - Lingerie Valentijn

Nieuwe collectie Marie Jo en Marie Jo L’Aventure FW22: optimisme, fashion statements en feel good vibes

Lingerie Valentijn stelt voor: de nieuwe herfst-wintercollectie van Marie Jo! De najaarscollectie van Marie Jo draait om optimisme, fashion statements en feel-good vibes. De muzes voor deze nieuwe collectie? Sterke, veelzijdige vrouwen, net als jij!

Marie Jo voorgevormde balconette Coely Smokey


Van Marie Jo’s gedurfde en kleurrijke fashion pieces die ‘the new sexy’ uitstralen tot Marie Jo L’Aventure’s sporty en urban-chique looks vol verrassende printcombinaties. De nieuwe collectie valt op, zoveel is zeker. Fashionable en goedzittende lingerie, voor elke stemming en gelegenheid. Versterk jouw ​ #myinvisibleforce dit najaar en voel je extra zelfverzekerd in een complete lingerieset van Marie Jo of Marie Jo L’Aventure. Maak jouw outfits compleet met unieke statement lingerie, want in de waaier van styles vind je zeker een style die past bij jouw persoonlijkheid en look. ​ 


Wild van dierenprints?

Marie Jo Coely: welcome to the urban jungle!

Op zoek naar een lingeriesetje voor een avondje uit? Meet Marie Jo Coely. Een verrassende combo van materialen, dierenprints en grafische kant. Laat je verleiden door kleuren als 'Smokey' en 'Strawberry Kiss’ en match je favoriete bh met een van de bijhorende slipjes voor een total look! De kant en tule is gerecycleerd wat deze serie voor mode- en milieubewuste vrouwen nog aantrekkelijker maakt! 

  Marie Jo serie : Coely smokey   Marie Jo serie: Coely

 

Marie Jo L’Aventure Jude: animal prints are back

Hey Jude … Met deze serie zet je de winter goed in. De trendy luipaardprint staat symbool voor female empowerment en de levendige kleuren maken van Marie Jo L'Aventure Jude een (ge)wild fashion-item. Jude is niet alleen een eyecatcher, maar ook duurzaam. Alle stoffen zijn gerecycleerd. Volg jij de laatste trends op de voet? Dan kan een van de speelse styles jou ongetwijfeld verleiden. Nieuw in de collectie van L'Aventure: een triangelbeha zonder beugel.

  Marie Jo serie Jude   Marie Jo L'aventure serie : la jude


Marie Jo L’Aventure Rege: tijd voor een fashion statement

De opvallende trendkleur Savannah brengt de printcombinatie van luipaard en zebra helemaal tot leven. Roarr …! ​ Durf jij deze serie als outerwear te dragen? Maak een fashion statement met een sexy setje in gerecycleerde kant.

   Marie Jo l'Aventure serie : Rege  Marie Jo l'Aventure serie : Rege


Liever kant, bloemen of satijn? 

Marie Jo Noorah: duurzaam én fashion-forward

​Opvallende broderie, een abstracte bloemenprint en sexy tule in ‘Crystal Pink’. Met gerecycleerde materialen speelt Noorah in op de hotste trends van dit moment. Eigenzinnig en boordevol fashion allure. Noorah werd uitgebracht in vier verschillende styles waaronder één met een extra diep decolleté en trendy triangellook. Triangle for the win!

Marie Jo serie: Noorah


Marie Jo Jane: sprankelende lingerie voor het najaar ​

Time to sparkle! Jouw vertrouwde icon Marie Jo Jane is er in de nieuwe trendkleur 'Candle Night' en mag niet ontbreken in jouw lingerielade deze winter. Zijdeglans en transparante stoffen doen je wegdromen ... en zag je de fijne details al? Van de dubbele schouderbandjes tot de glinstering in de kant. Fashionable, sexy én comfortabel met een style voor elk type borst.

   Marie Jo serie: Jane Candle night  Marie Jo serie : Jane Candle night


Marie Jo L’Aventure Matthias: lingerie met een urban-chique look ​ ​ ​

​Coole mix van taupe en lila, ook wel 'City Glow' genoemd, en satijn en tule. Modern, eenvoudig maar oooh zo 'city chique'. Maak het verschil in je lingerielade met een setje dat je kan combineren met je party outfit of waar je elke dag van kan genieten. Drie hippe beha's, drie mooie slipjes afgewerkt met gerecycleerde kant. Mix en match er maar op los!

Marie Jo l'Aventure serie: Matthias


Van welk setje werd jij wild? Laat maar horen!

Lingerie Valentijn staat je in elk geval graag bij met het kiezen van de perfecte combo, kom dus zeker maar eens langs in onze winkel of shop hier online.

Tot snel!

Terug naar blog