PrimaDonna tipt: drie zomerse setjes voor de vollere boezem - Lingerie Valentijn

PrimaDonna tipt: drie zomerse setjes voor de vollere boezem

Op zoek naar mooie, luchtige lingerie die je zomeroutfit helemaal tot haar recht laat komen? PrimaDonna, hét lingeriemerk voor vrouwen met een grotere cupmaat, tipt drie lingerie-iconen. Fashionable setjes met een perfecte fit … en hé-le-maal summer proof.

1. Sexy summer

Met voorsprong het meest sexy lingerie-icoon uit de collectie: PrimaDonna Sophora. Deze setjes zijn gemaakt van broderie met een tattoo-effect. De look is luchtig en edgy, de bh’s en slipjes zijn vederlicht om te dragen. Ideaal voor de zomer dus, in verleidelijk zwart of klassiek wit. In deze serie vind je bovendien verleidelijke snitten zoals een bh met deep plunge, een balconnet met afneembare sierlintjes, hotpants met mesh aan de billen én een body met een diep uitgesneden rug.

  • Ideaal onder: zomeroutfits in een luchtige stof of met een diep decolleté, bruidskledij en feestkleding.
  • Pluspunten: supersexy lingerie met een comfortabele pasvorm voor je vollere boezem.

2. Shape of you

I’m in love with the shape of you… Een lichte blouse in een fijne stof of een wat nauwer aansluitende zomerjurk? Met een gladmakend lingeriesetje komen ze helemaal tot hun recht. PrimaDonna Figuras is speciaal ontwikkeld om je silhouet te stroomlijnen zonder je een ‘ingesnoerd’ gevoel te geven. De bh’s en slipjes tekenen niet af, zijn ultrazacht en ondersteunen toch perfect jouw mooie curves. De neutrale tinten match je makkelijk met elke outfit, zodat je altijd stralend en zelfverzekerd de deur uit kan.

  • Ideaal onder: lichte, fijne stoffen en kledij die nauw aansluit.
  • Pluspunten: past werkelijk onder alles, jouw ideale partner in crime voor een zorgeloze zomer.

3. Kant-en-klaar

Je houdt van kant, maar dacht altijd dat een bralette niets voor jouw vollere boezem is? Dan ken je de sexy setjes van PrimaDonna Twist First Night duidelijk nog niet! Ze bieden je grotere cupmaat de allerbeste steun, zitten supercomfortabel en liften je borsten als de beste. De heerlijke kantlook is stijlvol en sensueel, dus zo kan je kant-en-klaar een zwoele zomeravond in…

Tip: de balconnet met moussecups en kanten details. Die lift en ondersteunt je borsten zeer goed, terwijl de gedrapeerde kant de illusie creëert van een voller decolleté.

  • Ideaal onder: luchtige zomerkledij, tops en jurken met een uitsnijding onder de armen.
  • Pluspunten: trendy styles die je grotere cupmaat stevig liften en ondersteunen.

Keuzestress? Lingerie Valentijn to the rescue

Hoe combineer je jouw zomeroutfits met de juiste lingerie, als je een grotere cupmaat hebt? Welke snitten passen het best bij je lichaam en geven je een stralende, zelfverzekerde look? Een lingeriestyliste helpt je bij het vinden van het perfecte lingeriesetje én van de juiste maat.

Kom dus zeker langs bij Lingerie Valentijn voor professioneel  lingerieadvies.

Terug naar blog