We're in love with the shape(wear) of you! - Lingerie Valentijn

We're in love with the shape(wear) of you!

Figuurcorrigerend ondergoed van PrimaDonna in de kijker

Bridget Jones

De tijd dat figuurcorrigerend ondergoed je meteen aan die ene scène uit Bridget Jones en haar gigantische bomma-onderbroek doet denken, ligt gelukkig al even achter ons. Figuurcorrigerend ondergoed hoeft immers niet lomp of lelijk te zijn! PrimaDonna Figuras gaat met haar shapewear volop voor vrouwelijk, heerlijk licht en supercomfy. 

 

shapewear granny

Correct me if I’m wrong

Alle gekheid op een stokje, laat ons eerst even de puntjes op de i zetten. Want wat is figuurcorrigerend ondergoed dan wel, als het niet langer die Bridget Jones-onderbroek meer is? Het is lingerie die je silhouet stroomlijnt door de sterke stof die strak om je lichaam zit. Het ‘corrigeert’ dus plekjes waar je je misschien onzeker over kan voelen, zoals cellulitis, een buikje of knuffelvetjes. Niet dat dat dingen zijn om je over te schamen, laat dat duidelijk zijn! Maar onder bepaalde kledij is het nu eenmaal fijner dat je je figuur wat kan shapen, zonder afgetekende slipranden bijvoorbeeld. Of zonder de hele dag je adem te moeten inhouden.


PrimaDonna Figuras

Laat dus dat nauw aansluitend kleedje niet langer in je kast hangen, alsjeblieft! Met de shapewear van de Figuras-lijn van PrimaDonna heb je, we beloven het, echt geen ingesnoerd gevoel. Wél een goed gevoel, want dit figuurcorrigerend ondergoed accentueert je vrouwelijke vormen en zorgt zo voor een prachtig silhouet waardoor jij vol zelfvertrouwen dat ene strakke, sexy kleedje durft aantrekken. 

PrimaDonna Figuras powder rose


Voor elk wat wils

Figuras is verkrijgbaar in verschillende stijlen, voor elk wat wils. De ene vrouw houdt misschien meer van een corrigerende body, de andere vindt een tailleslip meer haar ding. De ene vrouw wilt zwart, de andere kiest voor dromerig powder rose. Het kan allemaal, dus neen, shapewear hoeft heus niet altijd huidskleurig te zijn. 


Stevige pasvorm

Ook voor de vollere boezem is de Figuras-lijn een geschenk. Dankzij de hogere rug hebben je borsten een ongeëvenaarde ondersteuning. De stevige pasvorm die ook supercomfortabel zit, is exact wat je nodig hebt. Balconette, hartvorm, strapless of spacer cup? Voor elke boezem wat wils!

PrimaDonna Figuras strapless charbon


Boterzachte stof

Zeg trouwens ook maar vaarwel tegen visible panty lines, want de corrigerende slips van PrimaDonna Figuras zijn zo smooth afgewerkt dat ze zelfs onder het fijnste stofje niet aftekenen. Een string, rioslip of (hoge) tailleslip in een boterzachte stof die perfect aansluit? We’ve got you covered. Comfortabel, en toch supervrouwelijk. Daar zijn wij bij Lingerie Valentijn al jaar en dag fan van. 

PrimaDonna Figuras shapewear


Shoppen bij Lingerie Valentijn

Mogen wij jouw silhouet mee shapen? Kom dan zeker langs! We hebben alles in huis van deze collectie en helpen je dan ook graag persoonlijk verder. Je kan natuurlijk ook altijd al online shoppen, klik hier en ontdek ons assortiment al scrollend. Haal nadien dat nauw aansluitend kleed of broekpak alvast maar uit de kast, samen met je herwonnen dosis zelfvertrouwen!

Lingerie Valentijn shapewear quote

Terug naar blog