Viva la bralette! - Lingerie Valentijn

Viva la bralette!

Lingerie Valentijn heeft weer wat nieuws in petto: nu ook bralettes in het assortiment


Ga jij al beugelloos door het leven? Neen? Probeer dan eens een van onze bralettes, het is een echte aanrader. Zacht voor je boezem, lief voor je lijf. De bralette is in, zoveel is duidelijk. Wij konden dan ook niet achterblijven met deze hippe fashion trend en vulden ons aanbod aan met enkele prachtstuks van Marie Jo en Love Stories.


Brawatte? 


De bralette is een bh, zoveel is duidelijk. Maar dan eentje zonder beugels. Gedaan met het keurslijf, zo’n bralette zit immers supercomfortabel. En dat zonder in te boeten aan schoonheid, want bralettes zijn ultravrouwelijk en ze mogen gerust gezien worden. Je kan zo’n bralette namelijk ook dragen als outerwear: als topje of goed zichtbaar onder een transparante blouse. Zelfvertrouwen en succes gegarandeerd!Lief voor elke boezem


We horen je het al denken… “Oei, is dat wel iets voor mij, zo’n bralette?” Het antwoord is volmondig ja! Laat je echt niet tegenhouden door je eigen kritische stemmetje of de zogezegde mening van anderen: er zijn bralettes voor alle boezems. Wij hebben er in ons assortiment zelfs met voorgevormde cups, mocht je liever toch nog wat extra steun nodig hebben. 


Marie Jo heeft verschillende modellen om een perfecte pasvorm te garanderen, zowel voor de kleinere en de grotere cups. Ons nieuwe merk Love Stories heeft bralettes van A tot F met een ondermaat van 70 tot 85. En wij staan je in de winkel of online uiteraard bij met raad en daad. Neem alvast een kijkje in onze collectie en laat je verleiden door de fijne stoffen, de mooie kanten afwerking én de vrouwelijke uitstraling.


Bralettes

Shoppen bij Lingerie Valentijn


Gevonden wat je zocht? Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of specifieke wensen, wij helpen je graag in de zoektocht naar een bralette die jou op het lijf geschreven staat. 


En, hoe zal jij je bralette dragen? Liever subtiel, of eerder een tikje gewaagd? Je mag het ons altijd laten weten. 


Hou trouwens zeker onze socials in de gaten, want er komt nog een hele leuke actie aan die volledig in het teken zal staan van de bralette. Maar dat houden we voorlopig nog even geheim… Als het gaat om lingerie, mag het af en toe eens spannend zijn, hé.

 

Bralettes Marie Jo
Terug naar blog